U četiri oka: Tête-à-tête susreti u decembru

U četiri oka: Tête-à-tête susreti u decembru

20dec12:00 PM5:00 PMU četiri oka: Tête-à-tête susreti u decembru12:00 PM - 5:00 PM(GMT+01:00) Eu info centar Beograd, Kralja Milana 7

Detalji događaja

Nastavljamo dobre prakse saradnje i otvaramo prilike za rešavanje svih nedoumica koje aplikanti imaju sa svojim projektnim idejama i prijavama. Ovog decembra družimo se dva puta u okviru Tête-à-tête formata, i to:

11. decembra u KC Grad od 12-17časova i 20. decembra u EU info centru u Beogradu od 12-17 časova.

Kako je trenutno aktivno čak 15 konkursa Kreativne Evrope iz domena kulture, medija kao i međusektorskog tipa za organizacije, ustanove i samostalne umetnike, povod za ove neformalne susrete (kroz koje pokušavamo da odgonetnemo sva otvorena pitanja, povežemo vas sa partnerskim organizacijama i damo prave smernice) ne može biti bolji kao ni termini pred same praznike.

Iako je atmosfera ovih susreta opuštena, molimo vas da pripremite i ponesete svu dokumentaciju (konkursni materijal u radnoj ili finalnoj fazi) kako bismo lakše mogli da dođemo do očekivanih rezultata. Ukoliko ste tek na početku i još uvek nemate predlog projekta, pozivamo vas da nam se svakako pridružite, jer možemo zajedno da razmotrimo vaše inicijalne ideje za konkurisanje.

Prijavite se i odaberite termin susreta koji vam odgovara.

Više

Vreme

(Sreda) 12:00 PM - 5:00 PM(GMT+01:00)

Lokacija

Eu info centar Beograd

Kralja Milana 7

Go to Top