Saznajte kako da postignete uspeh na tržištu: „Priručnik za startapere“

Saznajte kako da postignete uspeh na tržištu: „Priručnik za startapere“

,,Priručnik za startapere“ u izdanju Naučno – tehnološkog parka Niš

Kada sagledamo dostupnu „startap statistiku“ u poslednjih nekoliko godina, napravljen je značajan iskorak u razvoju inovacionog ekosistema u Srbiji. Međutim, sve veći broj startapa se prilikom pokretanja svog poslovanja suočava sa izazovima razvoja proizvoda i tržišne validacije. Iako je razvoj startap ekosistema razlog za optimizam, čemu značajno pomažu brojni izvori podrške dostupni kroz naučno-tehnološke parkove, inovacione centre i slične institucije, isti ovaj rast ukazuje na potrebu za dodatnim programima podrške, uključujući dostupnost finansiranja, pridobijanje kupaca i razvoj adekvatnih kadrova.

Ipak, izazovi ostaju – broj startapa iz akademske zajednice je manji nego što bi mogao biti, a startapi koji su spremni za veće investicije i dalje su retkost.

Da bi podržao startap zajednicu, Naučno-tehnološki park Niš obezbedio je prava za izdavanje nekoliko vodećih svetskih knjiga koje će doprineti razvoju inovacija u Srbiji. Prvo izdanje koje vam predstavljamo je knjiga „Priručnik za startapere“ (The Startup Owner’s Manual) autora Stiva Blenka i Boba Dorfa, pionira Customer development metodologije. Ova knjiga je jedan od najvažnijih priručnika za sve koji žele da na pravi način razvijaju proizvode i osvajaju tržište u startap svetu. „Priručnik za startapere“ nastoji da odgovori na te izazove i pruži startapima ali i akademskim i inovacionim centrima, metodologije razvoja i rasta kroz primenu Customer Development pristupa.

Promocija ovog globalno poznatog štiva, biće održana 24. oktobra u 18 časova na Sajmu knjiga u Beogradu Promocija ovog globalno poznatog štiva, biće održana 24. oktobra u 18 časova na Sajmu knjiga u Beogradu (štand Centra za promociju nauke u Sali 2a., centralni deo).

Ovo je odlična prilika da saznate kako ova knjiga može pomoći vašem startapu da postigne uspeh na tržištu i čujete više o iskustvima uspešnih preduzetnika.

Datum

24/10/2024

Vreme

6:00 PM - 8:00 PM

Lokacija

Beogradski sajam
Bulevar vojvode Mišića 14

Organizator

Naučno-tehnološki park Niš
QR Code
Go to Top