Kako do EU sredstava u oblasti privrede i poslovanja?

Kako do EU sredstava u oblasti privrede i poslovanja?

Podrška Evropske unije Srbiji – dugoročna je široka. Od izgradnje puteva, preko podrške školstvu, do obnove i opremanja zdravstvenih institucija. Velika pomoć upućena je i razvoju ekonomskog sektora, gde se posebno izdvajaju mala i srednja preduzeća, koja važe za kičmu privrede.

Ta podrška se ostvaruje kroz bespovratna sredstva i povoljne kredite, i to uz pomoć brojnih programa.

Pred vama se nalazi brošura, koja opisuje konkretne programe i mogućnosti koje oni nude. Istovremeno pojašnjava koja preduzeća su podobna za konkurisanje, kao i korake za prijavljivanje, a namenjena je upravo krajnjim korisnicima, odnosno onima koji žele da unaprede poslovanje, koristeći mogućnosti koje Evropska unija nudi u Srbiji.

Dok određeni programi neguju inovativnost, drugi podstiču konkurentnost, ali svi imaju isti cilj – njihovi napori streme da ojačaju poslovni ekosistem, i u osnovi: poboljšanju životnog standarda svih građana Srbije.

Uz pomoć brošure „EU PODRŠKA PRIVREDI“ – otključavanje potencijala, pokretanje inovacija“, proučite koji program je pogodan vašem poslovanju, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju vam stoji tim EU mogućnosti koji možete kontaktirati na info@eumogucnosti.rs

Primerak brošure u štampanom izdanju možete pronaći i u Evropskoj kući u Beogradu – ugao Knez Mihailove i Zmaj Jovine ulice.

Datum

15 - 31/10/2024
U toku...

Vreme

Ceo dan

Lokacija

Evropska kuća
ugao Knez Mihailove i Zmaj Jovine
Opening Hour
10.00 - 19.00h
QR Code
Go to Top