Dragi mladi ljudi Evrope, ovo je vaša prilika da aktivno učestvujete u oblikovanju budućnosti dizajna i održivosti! Ako imate između 18 i 35 godina, odvojite 8-10 minuta za popunjavanje ankete Next Gen Design i podelite svoje stavove o ključnim ekološkim pitanjima. Vaš glas može da napravi razliku!
Ova anketa je deo projekta Next Gen Design, koji okuplja mlade ljude i dizajnere kako bi zajedno učili, razmenjivali ideje i razvijali inovativna rešenja za održivi dizajn. Projekat je podržan od strane Evropske unije kroz program Kreativna Evropa i okuplja pet vodećih evropskih dizajnerskih platformi i festivala: Skopje Design Week (Public Room), Mikser Festival iz Beograda (Mikser), designaustria iz Beča, What Design Can Do iz Amsterdama i Barcelona Design Week (Barcelona Design Center).

Kroz ovu anketu želimo da saznamo više o:

  • Vašim prioritetima kada je reč o ekološkim pitanjima.
  • Vašem znanju o Evropskom zelenom dogovoru.

Popunjavanjem ankete, direktno doprinosite kreiranju otvorenog poziva za Next Gen Design konkurs sa akcentom na razvoj novih dizajnerskih rešenja za klimatske promene. Takođe, dobijate priliku da osvojite ulaznice za pet prestižnih dizajnerskih nedelja/festivala.

Vaš doprinos je ključan za pokretanje stvarnih promena!

Više informacija o projektu Next Gen Design pronađite na: https://nextgendesign.eu

Istraživanje možete popuniti na linku OVDE.