Poziv za podnošenje prijava za poziciju: Analitičar za programe razvojne pomoći

Rok za konkurisanje: 27.09.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: N/A
Konkurs je za: Stručnjake za analitiku programa razvojne pomoći

Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji objavljuje poziv za podnošenje prijava za stručnjake iz oblasti analize razvojne pomoći. Cilj ovog poziva za iskazivanje interesovanja je sastavljanje liste eksternih stručnjaka.

Pozicija: Analitičar za programe razvojne pomoći

Opis radnog zadatka:

  • Sprovođenje analize finansijske pomoći lokalnih, nacionalnih i regionalnih razvojnih programa/projekata koje sprovodi Evropska unija i drugi partneri,  uključujući i međunarodne finansijske institucije, a sa ciljem da se maksimalno uvećaju obim i efekti podrške Evropske unije Srbiji u postizanju nacionalnih razvojnih prioriteta. Obim i oblasti koje će biti obuhvaćene analizom zasnivaće se na prioritetima IPA III i Programa za reformu i rast.
  • Priprema i uređivanje dokumenata od velike važnosti u smislu sadržaja, a sa ciljem maksimalnog uticaja na politiku, nadgledanje izrade statističkih i analitičkih dokumenata i obezbeđivanje pravovremene i kvalitetne isporuke  obezbeđujući njihovu pravovremenu i kvalitetnu isporuku – uključujući sintezne izveštaje, nacionalne, regionalne, lokalne ili tematske preglede finansijske razvojne pomoći, studije slučaja i dokumente sa predlozima politika.

Zainteresovani mogu poslati svoju dokumentaciju  najkasnije do 27.09.2024 15:00 CET na engleskom jeziku elektronskim putem na sledeću adresu: DELEGATION-SERBIA-FCS@eeas.europa.eu

Sve informacije o pozivu možete pronaći u dokumentu: Notice of call for expressions of interest

Podeli sa drugima