Ne propustite priliku da saznate više o fondovima i sredstvima koje možete iskoristiti da unapredite svoje poslovanje i svakodnevni život. Prijavite se za EU nedelju mogućnosti i budite deo najvećeg događaja ove vrste u regionu i šire!

EU nedelja mogućnosti je događaj koji pruža građanima Srbije priliku da saznaju više o dostupnim fondovima i iskoriste prilike za realizaciju svojih ideja i projekata.

Događaj se održava od 15. do 21. maja u tri grada: Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Tokom više od 120 sesija, konferencija će okupiti više od 150 govornika i preko 100 korisnika sredstava Evropske unije. Događaj realizuju u partnerstvu Delegacija Evropske unije i Vlada Republike Srbije, uz podršku više od 50 institucija i partnera.

Za one koji ne mogu prisustvovati događaju fizički, postoji mogućnost praćenja preko online platforme. Na istoj platformi, svakog dana od 12 do 15 časova postavite pitanje predstavnicima programa i saznajte kako da iskoristite dostupne fondove i sredstva na EU nedelji mogućnosti.

Uz teme kao što su ekonomija, biznis, obrazovanje, mladi i sport, kultura, mediji i civilno društvo, lokalni razvoj, energetika, zelena tranzicija i prekogranična saradnja, kao i poljoprivreda, građani će imati priliku da se informišu o mogućnostima koje njihovi projekti, programi ili institucije nude.

Pridružite nam se na EU nedelji mogućnosti i saznajte kako da iskoristite dostupne fondove i sredstva za svoje projekte. Registracija je jednostavna i ceo program je besplatan, pratite nas za više informacija  i prijavite se! Pridružite nam se od 15. do 21. maja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja o EU nedelji mogućnosti, slobodno se obratite putem email adrese mogucnosti@euinfo.rs ili na broj telefona 011/40-45-400.

Ne propustite priliku da saznate više o fondovima i sredstvima koji su vam na raspolaganju za realizaciju vaših ideja.