Poziv za Kamp za mlade „You should know – YSK“

Konkurs je: ZATVOREN
Rok za konkurisanje: 15.02.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: mladi
Konkurs je za: mlade

Da li ste spremni za jedno nezaboravno iskustvo koje će vas inspirisati, povezati sa vršnjacima iz različitih zajednica i dati vam priliku da izgradite mostove razumevanja? Predstavljamo vam Kamp  za mlade „You should  know  –  YSK“, gde se okupljaju  mladi  iz većinske  i  romske zajednice u cilju rušenja barijera i predrasuda.

Zašto treba da aplicirate:

  1. Povežite se s različitim kulturama: Ovaj kamp pruža priliku da se upustite u raznovrsnost i bogatstvo različitih kultura. Upoznaćete se s mladima iz većinske zajednice, mladim Romima/kinjama raseljenih sa Kosova i starosedeocima Romima, stvarajući jedinstvenu zajednicu koja promoviše razumevanje i toleranciju.
  2. Izgradite prijateljstva: Kamp „You should know – YSK“ omogućava vam da izgradite trajna prijateljstva sa mladima širom Srbije. Iskustvo koje ćete deliti sa svojim vršnjacima ojačaće vašu mrežu podrške i otvoriti nove horizonte.
  3. Razvijajte lične veštine: Kroz timski rad, radionice razbijanja predrasuda i aktivnosti inkluzije, imaćete priliku da razvijate vaše meke veštine poput komunikacije, liderstva i saradnje – veštine koje su ključne za uspeh u današnjem društvu.
  4. Učestvujte u istraživačkom projektu: Imate priliku da se uključite u istraživački projekat o romskim žrtvama rata. Vaš doprinos će pomoći podizanju svesti javnosti o ovoj važnoj temi, a naša konferencija za medije će vaše napore preneti širem društvu.
  5. Iskoristite priliku za lični rast: Kamp „You should know – YSK“ nije samo o učenju i razmeni iskustava, već i o vašem ličnom rastu. Pružićemo vam podršku i alate kako biste postali aktivni građani koji doprinose pozitivnim promenama u zajednici.
  6. Iskoristite priliku da radite na svojoj komunikacijskim veštinama i osećanjima kroz mentalno osnaživanje mladih u društvu.

Prijavite se sada i budite deo nečega velikog! Vaša prijava je korak ka novim avanturama, prijateljstvima i spoznajama. Popunite prijavni formular na [link za prijave] i pridružite se „You should know – YSK“ porodici.

Šta treba da znaš pre nego što apliciraš?

  1. Očekujemo tvoju punu posvećenost svim danima trajanja kampa. Veoma ćemo se truditi da izaberemo najbolje učesnike Kampa, ali ćemo moći da primimo samo ograničeni broj učesnika. Iz tog razloga te molimo da imaš u vidu da treba da rezervišeš datume kampa kao fiksne.
  2. Učešće je besplatno. Organizatori pokrivaju sve troškove puta, smeštaja i ishrane.
  3. Izabrani učesnici će biti obavešteni putem mejla i njihova imena i prezimena će biti javno objavljena na našoj internet stranici da bi se obezbedila potpuna transparentnost procesa.
  4. Prijavni formular zahteva da odvojite određeno vreme za prijavu. Uvek možete sačuvati prijavni formular i vratiti se da ga završite dо 15. februara, 2024. godine. Nakon ovog datuma nećemo prihvatati prijave za Kamp.

Nestrpljivo  očekujemo  da  vas  upoznamo  i  zajedno  gradimo  mostove  ka  boljem  sutra!

Ukoliko pored ovoga imaš dodatna pitanja možeš nam pisati na  info@romaniasvin.org

Ovu aktivnost omogućava regionalni projekat Podrška EU izgradnji poverenja na Zapadnom Balkanu, koji finansira Evropska unija (EU) i sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Podeli sa drugima