POZIV za mlade kreatore/kreatorke video sadržaja

Konkurs je: ZATVOREN
Rok za konkurisanje: 29.02.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: mladi i kultura
Konkurs je za: srednjoškolce, amatere, profesionalce i poluprofesionalce, influensere, studente filmske i televizijske režije, produkcije, kamere, montaže, dramaturgije, žurnalistike, medija i PR-a., članove omladinskih redakcija, lokalnih medija i portala iz Zemalja Zapadnog Balkana

Ako imaš između 18 i 25 godina i zanimaju te videografija; kinematografija i produkcija video-sadržaja za mlade. Ako si zainteresovan/a da učiš o temama medijske i informacione pismenosti, kao i da se oprobaš u okviru ŠESTOMESEČNE PLAĆENE STRUČNE PRAKSE u okviru medijskog javnog servisa svoje države, OVO JE POZIV ZA TEBE!

Pozivamo te da se prijaviš za učešće u projektu: EMPOWERING YOUTH TO TELL FAKE FROM FACT WITH THE HELP OF WB PUBLIC SERVICE MEDIA.

Učešće u projektu podrazumeva edukaciju, kontakte sa ekspertima/kinjama i vršnjacima/kinjama koji dele tvoja interesovanja, kao i stipendije za timski rad na podukciji video-sadržaja, u saradnji sa omladinskim redakcijama medijskih javnih servisa zemalja Zapadnog Balkana.

Ukoliko si zainteresovan/a, POPUNI PRIJAVU!

Napomena: Za učešće u projektu, neophodno je znanje engleskog jezika.

Prethodno, profesionalno iskustvo – nije neophodno.

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Srednjoškolci, amateri, profesionalci i poluprofesionalci. Influenseri/ke na Instagramu i TikTokeri. Studenti/kinje filmske i televizijske režije, produkcije, kamere, montaže, dramaturgije, žurnalistike, medija i PR-a. Članovi i članice omladinskih redakcija, lokalnih medija i portala iz Zemalja Zapadnog Balkana.

Rok za prijavu: 29.02.2024.

Podeli sa drugima