Primeni znanje na realnim problemima iz privrede i osvoj grant od 2.000€

Konkurs je: ZATVOREN
Rok za konkurisanje: 16.10.2023. do 17h
Sredstva: grant 2000 evra
Oblast: ekonomija i biznis
Konkurs je za: stručnjake iz različitih oblasti

Kroz 4 nedelje nauči da primeniš design thinking metodologiju na rešavanje izazova iz domena prehrambene industrije i održivosti, uz pomoć eksperata iz poljoprivrede i biznisa.

Challenge Labs 2023 – Prijava za učešće

Prijavi se za program Challenge Labs i timski učestvuj u rešavanju izazova u domenu prehrambene industrije i održivosti u Srbiji.

Traže se pojedinci i timovi sa što raznovrsnijom ekspertizom i interesovanjima kako bi izazovi bili sagledani iz različitih uglova. Iskustvo iz domena ishrane i poljoprivrede nije neophodno — dovoljno je da te ovi izazovi zanimaju.

Ako si trenutno neodlučan/a koji je pravi izazov za tebe — imaš više interesovanja ili ti je potrebno još malo vremena da razmisliš — ovu odluku možeš doneti i u toku programa.

Ukoliko nemaš tim već se prijavljuješ pojedinačno, bez brige — mi ćemo te spojiti sa drugim učesnicima sa kojima ćeš zajedno učestvovati u rešavanju ovih izazova.

Broj mesta u programu je ograničen. Pojedinci/timovi koji se prvi prijave će biti prvi razmatrani u selekciji.

Poziv je otvoren do 16. oktobra u podne, a sam program će se realizovati od polovine oktobra do polovine novembra.

Datumi održavanja radionica su 19.10, 26.10, 02.11. i 09.11. a o tačnoj satnici održavanja učesnici će biti blagovremeno obavešteni.

Završni događaj biće održan 15. novembra 16-18h.

Za najaktuelnije informacije pratite zvaničnu stranicu programa: https://startit.rs/challenge-labs-2023/ ili  pišite na preduzetnistvo@startit.rs

Podeli sa drugima