Program razmene za mlade profesionalce iz Srbije

Konkurs je: ZATVOREN
Rok za konkurisanje: 1.03.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: mladi
Konkurs je za: mlade profesionalce sa tri godine iskustva rada u ministarstvima koji se odnose na spoljnu politiku, regionalnu saradnju i evropske integracije, sa najmanje jednom godinom profesionalnog iskustva u oblasti EU poslova i procesa integracija

Da li ste mladi i ambiciozni profesionalci zaposleni u javnom sektoru, a interesuje vas doprinos procesu proširenja Evropske unije?

Koledž Evrope, u saradnji sa Kraljevinom Holandijom, poziva vas da učestvujete u dvonedeljnom programu obuke sa ciljem unapređenja znanja, veština i umrežavanje – a ova jedinstvena prilika će se realizovati od 3. do 14. juna 2024. godine u Tirani, Briselu i Hagu.

Program obuke je osmišljen sa ciljem da pruži sveobuhvatno razumevanje pitanja EU i procesa proširenja, a svi detalji se nalaze ovde.

Kroz kombinaciju interaktivnih predavanja, radionica fokusiranih na meke veštine, simulaciju pregovora i studijskih poseta Briselu i Hagu učesnici će dobiti uvid u ključne teme kao što su istorija evropskih integracija, procesi donošenja odluka u EU, strategije za integraciju u EU, veštine pregovaranja i komunikacije.

Da biste učestvovali u programu treba da budete državljanin jedne od šest zemalja Zapadnog Balkana, imate najmanje tri godine iskustva rada u ministarstvima koji se odnose na spoljnu politiku, regionalnu saradnju i evropske integracije, sa najmanje jednom godinom profesionalnog iskustva u oblasti EU poslova i procesa integracija. Poznavanje engleskog jezika na nivou B2 je preduslov za učešće u program, takođe.

Rok za prijavu je 1. mart 2024. godine putem online formulara.

Program pokriva smeštaj, ishranu, prevoz i smeštaj tokom posete Briselu i Hagu, a učesnici su odgovorni za troškove putovanja do Tirane i nazad.

Za dodatna pitanja, molimo vas da kontaktirate training.tirana@coleurope.eu

Podeli sa drugima