Info dan: Inovativne laboratorije i finansijski okvir evropskih projekata

Info dan: Inovativne laboratorije i finansijski okvir evropskih projekata

MEDIA Desk Srbija i EU info kutak u Nišu organizuje info dan o konkursu ”Inovativne laboratorije 2024” i finansijskom okviru evropskih projekata u utorak, 12. marta s početkom u 12 časova, u prostoru EU info kutka (Voždova 5).

Biće reči o uslovima konkursa, prioritetima potprograma MEDIA,  konkursnoj dokumentaciji i koncepciji projekata, a poseban deo programa biće posvećen finansijskom okviru evropskih projekata.

Кonkursom  se podržavaju saradnje ustanova i organizacija u polju kulture i audiovizuelnih delatnosti, kao i drugih resora (poput obrazovanja, turizma i sl.), u okviru kojih će se osmišljavati i testirati inovativna digitalna rešenja sa dugoročnim uticajem na širu oblast delovanja, kao i kreiranje inovativnih alata, modela ili metodologija rada koje bi bile primenljive u audiovizuelnim delatnosti i bar još jednoj oblasti kulture i umetnosti.

Prisustvo info danu je besplatno ali je potrebno da se prijavite na linku: https://euinfo.civicatalyst.org/eu_mogucnosti_inovativne_laboratorije

Potprogram MEDIA pruža podršku organizacijama koje deluju u polju audiovizuelnih delatnosti kako bi se bavile razvojem, distribucijom i promocijom audiovizuelnih dela, uključujući novine koje donosi digitalno okruženje. Cilj je da se osnaže saradnje unutar proizvodnog lanca na evropskom planu kako bi se unapredio rad audiovizuelnih kompanija i sadržaja koje plasiraju na globalnom planu, podržali talenti i razvijala publika svih uzrasta, a naročito mladi u Evropi i šire.

Događaj je završen.

Datum

12/03/2024
Završen!

Vreme

12:00 PM - 2:00 PM

Lokacija

EU info kutak Niš
Vožda Karađorđa 5, Niš

Organizator

EU info kutak Niš
QR Code
Go to Top