„Kreativna evropa izvan EU“: prijavite svoje organizacije do 22. maja!

„Kreativna evropa izvan EU“: prijavite svoje organizacije do 22. maja!

Ukoliko želite da se prijavite na poziv za Evropske projekte saradnje koji treba da bude otvoren u oktobru ove godine, a nemate partnera, iskoristite priliku da predstavite svoju orgaizaciju ili instituciju kao i svoju ideju!

Na onlajn pitching događaju „Kreativna Evropa izvan EU“ koji će se održati 19. juna od 11 do 13 časova saznaćete o mogućnosti saradnje i partnerstavima u okviru programa Kreativna Evropa i moći da predstavite svoju ideju ali i čujete ideje drugih organizacija koje učestvuju u programu Kreativna Evropa.

Ukoliko želite da predstavite projektnu ideju prijavite se na linku OVDE. Učešće je besplatno.
Ukoliko ne želite da učestvujete u sesiji, ali ste zainteresovani za projekte evropske saradnje i umrežavanje sa drugim kulturnim organizacijama u Evropi, možete registrovati svoju organizaciju u virtuelnu bazu kontakata

Događajem „Kreativna Evropa izvan EU“ (Creative Europe beyond the EU) deskovi-članovi programa Kreativna Evropa žele da učine vidljivijim kulturne organizacije iz zemalja koje nisu članice EU i istakne njihov potencijal kao koordinatora ili partnera u okviru poziva Evropski projekti saradnje (COOP).

Rok za prijavu na ovaj događaj je 22. maj!

Datum

19/06/2024

Vreme

11:00 AM - 1:00 PM

Lokacija

Online
Online
QR Code
Go to Top