RYCO: pripremni treninzi za apliciranje na otvorene pozive

RYCO: pripremni treninzi za apliciranje na otvorene pozive

RYCO i ove godine organizuje pripremne treninge za apliciranje na otvorene pozive „Omladinskog fonda za kulturu Zapadnog Balkana“!

Ovi treninzi su prilika za sve mlade umetnike_ce i radnike_ce u kulturi da unaprede svoje veštine i znanja kako bi uspešno kreirali projektne aplikacije za regionalne grantove. Cilj treninga je da osnaže kapacitete mladih umetnika_ca i radnika_ca u kulturi da iniciraju društvene promene kroz umetnost i kulturu, svoje ideje pretoče u konkretne projektne predloge i uvrste RYCO tematske oblasti kao što su interkulturalno učenje, izgradnja mira i pomirenje u svoje projekte.

Treninzi će biti organizovani:

  • od 7. do 9. juna na Divčibarama (Maglian Campus), za sve zainteresovane da apliciraju kao pojedinci za individualne grantove (rok za prijavu 4. jun),
  • od 21. do 23. juna u Mokrinu (Mokrin House), za predstavnike_ce organizacija civilnog društva (rok za prijavu 11. jun).

Prijave za treninge vrše se putem LINKA, a detaljniji opis možete pronaći u pozivnom pismu: POZIVNO PISMO – PRIPREMNI TRENINZI ZA APLICIRANJE NA WBYCF OTVORENE POZIVE

Za dodatne informacije se možete obratiti Đorđu Cvijoviću, savetniku za program u RYCO lokalnoj kancelariji u Srbiji, na djordjo.cvijovic@rycowb.org.

Datum

07 - 23/06/2024
U toku...

Vreme

8:00 AM - 6:00 PM
QR Code
Go to Top