Veštine bez granica – dramske radionice u Temerinu

Veštine bez granica – dramske radionice u Temerinu

Eu info point Novi Sad u saradnji sa udruženjem građana Dramska radionica za decu “Cvrčak” organizuje radionicu za decu “Mišolovka” u okviru programa “Veštine bez granica” .

Radionica će biti održana u Temerinu, u prostorijama Galerije kulturnog centra “Lukijan Mušicki”  (Novosadska 324) u subotu 02. marta od 10 do 12 časova.

EU info point Novi Sad organizuje program Veštine bez granica koji čini paket radionica iz oblasti obrazovanja, umetnosti i zdravlja. Radi se o profesionalnim veštinama koje građani mogu da nauče i koriste u svakodnevnom životu. Oslanjajući se na godišnju temu Evropske komisije, a to je godina profesionalnih veština, naš program širi veštine, podstiče učenje i usavršavanje bez obzira na životnu dob ili profesiju.

 

MIŠOLOVKA – dramska radionica za decu

Datum i vreme: subota, 02. mart od 10.00 do 12.00 časova

Tema radionice: Empatija i timski rad

Razvijanje svesti o različitostima, prihvatanje odgovornosti, empatija, razvijanje dijaloga i sposobnosti razmišljanja samo su neke od tema o kojima će biti reči tokom ove radionice. Između ostalog, mladi će se upoznati sa alternativnim pozorišnim formama i dokumentarnim izrazom pozorišta. Pozorišna radionica koju realizujemo u saradnji sa Pozorištem mladih „Mišolovka” iz Novog Sada namenjena je starijim osnovcima i srednjoškolcima.

Radionicu vodi: Ibro Sakić, pozorišni pedagog.

 

Eu info Point Novi Sad osmislio je program Veštine bez granica koji će biti realizovan u mestima širom Vojvodine. U pitanju je set radionica iz oblasti obrazovanja, umetnosti i zdravlja, kao grupa profesionalnih veština koje građani mogu da nauče i koriste u svakodnevnom životu. Oslanjajući se na godišnju temu Evropske komisije za 2024. godinu koja je posvećena profesionalnim veštinama, ovaj program širi veštine, podstiče učenje i usavršavanje bez obzira na životnu dob ili profesiju.

 

Događaj je završen.

Datum

02/03/2024
Završen!

Vreme

10:00 AM - 12:00 PM

Lokacija

Galerija kulturnog centra “Lukijan Mušicki” 
Novosadska 324

Organizator

EU info kutak Novi Sad
QR Code
Go to Top