Međunarodni poljoprivredni sajam od 18. do 23. maja u Novom Sadu!

Međunarodni poljoprivredni sajam od 18. do 23. maja u Novom Sadu!

Međunarodni poljoprivredni sajam već 91 godinu održava se u Novom Sadu, ali je nadaleko poznat u svetu, i važi za najznačajniju priredbu te vrste u regionu. Stoga je Evropska unija odlučila da preuzme čast da postane ovogodišnji Partner Poljoprivrednog sajma.

Delegacija Evropske unije u Srbiji biće prisutna u Hali 1, na EU paviljonu, tokom svih sajamskih dana – od subote 18. maja, zaključno sa četvrtkom, 23. majem. Posetioce očekuje više od 40 informativnih panela i radionica – brojni stručnjaci govoriće o kvalitetnoj proizvodnji hrane, zdravlju životinja, uzgajanju setvenih kultura, tehnološkim inovacijama, održivoj poljoprivredi i drugom.

Dan EU mogućnosti obeležavamo prvog dana Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu! Za poljoprivrednike i preduzetnike, koji žele da unaprede poslovanje, osmišljeno je nekoliko sesija o IPARD bespovratnim sredstvima. Kako se uspešno prijaviti za postojeće, a kakve mogućnosti će doneti očekivane IPARD III mere – saznaćete u EU paviljonu.

Ceo program prenosiće se uživo preko You tube kanala EU u Srbiji, a sesije će naknadno biti dostupne na platformi www.eumogucnosti.rs.

Posebna poslastica biće EU kuhinja! Dođite da probate ukuse različitih evopskih tradicija, a posebnu čar daće im upravo kuvari – diplomate EU zemalja kuvaju za vas!

Pronađite mogućnost koja najviše odgovara vašem poslovanju i naučite nešto novo od poljoprivrednih stručnjaka iz cele Srbije i Evrope, koji će se okupiti u EU paviljonu.

Pogledajte program EU paviljona i pridružite nam se!

*Organizator zadržava pravo na izmene u programu.

Sve aktuelne vesti sa Međunarodnog poljoprivrednog sajma možete pratiti OVDE. 

 

Datum

18 - 23/05/2024
U toku...

Vreme

8:00 AM - 6:00 PM
QR Code
Go to Top