Novi Sad: prezentacija projekta „Naši Mediji“ i otvorenog poziva za civilno društvo

Prezentacija novog otvorenog poziva projekta „Naši Mediji“ biće tema Otvorenih vrata koje Eu info point Novi Sad organizuje u saradnji sa Novosadskom novinarskom školom.

Događaj će se održati u sredu, 14. februara od 12 časova u prostorijama EU info pointa Novi Sad (Bulevar Mihajla Pupina 17).

Za prisustvo na događaju možete se prijaviti putem OVOG LINKA.

Marina Grnja Klaić iz Novosadske novinarske škole će detaljno predstaviti poziv za podnošenje predloga projekata. Ovaj poziv ima za cilj podizanje kapaciteta organizacija civilnog društva (OCD) u urbanim i ruralnim oblastima za promovisanje medijskog aktivizma i suprotstavljanja dezinformacijama i polarizacijama.

Poziv za podnošenje predloga je otvoren za organizacije civilnog društva u Srbiji koje se bave razvojem i unapređenjem medija, slobodom izražavanja ili digitalnim tehnologijama, kao i edukacijom, ljudiskim pravima ili rodnom ravnopravnošću.

Poziv je otvoren i za samostalne projekte jedne OCD i za partnerstva formirana između razvijenih OCD sa sedištem u urbanim sredinama (većim gradovima) i lokalnih organizacija koji deluju u manjim zajednicama i ruralnim oblastima. Prednost će imati projekti u kojima postoji partnerstvo sa drugim organizacijama civilnog društva.

Projekti treba da budu u trajanju od 9 do 18 meseci i mogu se finansirati u iznosu od 7.000 do 15.500 evra. Sve informacije o pozivu možete pronaći ovde.

Rok za podnošenje predloga projekta je 25. februar 2024. do 23.59 časova.

Sva pitanja o ovom pozivu mogu biti postavljena isključivo pisanim putem na mejl adresu: grantovi@novinarska-skola.org.rs.

Rok za podnošenje pitanja pisanim putem je 18. februar 2024. do 23.59 časova.

Detalji o događaju:

  • Datum: Sreda, 14. februar 2024.
  • Vreme: 12:00 časova
  • Mesto: EU info point Novi Sad (Bulevar Mihajla Pupina 17).

Pridružite nam se na prezentaciji kako biste saznali više o projektu „Naši Mediji“ i da se prijavite.

Ovaj događaj je deo regionalnog projekta „Naši Mediji“, uz podršku Evropske unije.

Događaj je završen.

Datum

14/02/2024
Završen!

Vreme

12:00 PM - 2:00 PM

Lokacija

EU info kutak Novi Sad
Bulevar Mihajla Pupina 17, Novi Sad
QR Code
Go to Top