Pokretanje novih ideja i razvoj organizacija

Konkurs je: ZATVOREN
Rok za konkurisanje: 31.12.2023.
Sredstva: 1.000,00
Oblast: Lokalni razvoj i prekogranična saradnja
Konkurs je za: Civilno društvo

Šta obuhvata program dodele donacija za pokretanje novih ideja i razvoj organizacije?

Organizacije civilnog društva mogu da konkurišu za finansijsku podršku u maksimalnoj vrednosti projekta do 117.000,00 RSD. Projekat može trajati najmanje jedan, a najviše tri meseca.

Planirano je da Poziv za dodelu donacija za pokretanje novih ideja i razvoj organizacije bude stalno otvoren i tokom 2023. godine biće podržano do 30 projekata OCD.

Osim finansijske podrške, organizacije će imati potrebnu mentorsku i ekspertsku podršku za realizaciju projekata.

Sve zainteresovane organizacije mogu dobiti dodatna pojašnjenja u vezi ovog poziva i procesa podnošenja predloga projekata elektronski putem i to slanjem imejla na adresu euresurscentar@bos.rs ili na broj telefona + 381 60 655 19 01.

Pozivi se realizuje u okviru projekta „EU Resurs centar za civilno društvo u Srbiji“ koji Beogradska otvorena škola sprovodi u partnerstvu s organizacijama civilnog društva: Novosadska novinarska škola, ENECA, Užički centar za prava deteta, Nova planska praksa, Sigurne staze, Mladi poljoprivrednici Srbije i međunarodnim partnerom, fondacijom Fridrih Ebert (Friedrich Ebert Stiftung). Projekat je podržan od strane Delegacije Evropske unije u Srbiji i biće realizovan u periodu od 2023. do 2026. godine.

Više informacija:

https://euresurscentar.bos.rs/sr/vesti/4/76/poziv-za-dodelu-donacija-za-pokretanje-novih-ideja-i-razvoj-organizacija-.html

Podeli sa drugima