Regionalni letnji kamp „Youth in Action: SHAPE THE FUTURE 2024“ prijave do 3. juna!

Konkurs je: OTVOREN
Rok za konkurisanje: 03.06.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: obrazovanje
Konkurs je za: srednje škole

Predstojeći Youth in Action: SHAPE THE FUTURE 2024 je regionalni letnji kamp koji ima za cilj da okupi mlade ljude sa Zapadnog Balkana kako bi se upoznali, učili i stvorili siguran prostor za nove ideje i inicijative!

Kamp će se održati u Bijeljini, Bosna i Hercegovina, od 14. do 19. jula. Ovogodišnji program će staviti poseban akcenat na rodnu ravnopravnost kroz sport i međukulturno obrazovanje, nudeći zanimljive diskusije, uzbudljive sportske aktivnosti, inovativne alate za aktivno učešće i priliku da upoznate svoje vršnjake i uspostavite nove veze i mreže.

Pozivamo mlade ljude iz Severne Makedonije, Albanije, Crne Gore, Kosova*, Bosne i Hercegovine i Srbije uzrasta od 16 do 22 godine da se prijave za učešće putem dostavljenog linka.

Svi troškovi smeštaja, hrane i prevoza su pokriveni od strane organizatora.

Ponovo, Regionalni letnji kamp podržavaju Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO), Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (u ime nemačke vlade i EU) i forum ZFD.

Za sva pitanja, slobodno se obratite predstavnicima RYCO-a, Anji Bebekovskoj (anja.bebekovska@rycowb.org) i Nadiri Ćuruliji (nadira.curulija@rycowb.org) putem njihovih e-mail adresa.

Radujemo se vašim prijavama!

Rok za prijavu je 3. jun, do 23:59.

*Ova oznaka je bez prejudiciranja stavova o statusu i u skladu je sa Rezolucijom SB UN 1244 i mišljenjem MSP-a o Deklaraciji o nezavisnosti Kosova.

Podeli sa drugima