Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva

Konkurs je: OTVOREN
Rok za konkurisanje: 1.07.2024.
Sredstva: N/A
Oblast: N/A
Konkurs je za: nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika, obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

Evropska komisija i ove godine organizuje Takmičenje za najbolju ideju u oblasti promocije preduzetništva  – European Enterprise Promotion Awards (EEPA). Cilj takmičenja je da se prepoznaju i nagrade izuzetni primeri podrške i promocije preduzetništva širom Evrope, ali i da se ojača svest o značaju te podrške.

Pravo učešća imaju nacionalne, regionalne i lokalne institucije i organizacije, gradovi, regioni, jedinice lokalne samouprave kao i javno-privatna partnerstva između javnih vlasti i preduzetnika,  obrazovnih programa i poslovnih organizacija.

Bitan uslov jeste da se program sprovodi minimum 15 meseci, odnosno da je ostvario određene rezultate koji ga mogu kvalifikovati za priznanje.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti Ministarstvu privrede elektronskim putem najkasnije do 1. jula 2024. godine, a pobednici na nacionalnom nivou predstavljaće našu zemlju na finalnom evropskom takmičenju.

Flajer sa informacijama o takmičenju

Obrazac za prijavu

Pregled kategorija

Više informacija možete pronaći ovde i ovde.

Podeli sa drugima