Erasmus+: novi poziv za predloge projekata za 2024. godinu

Konkurs je: OTVOREN
Rok za konkurisanje: N/A
Sredstva: 3.681,76 miliona evra
Oblast: obrazovanje, mladi i sport 
Konkurs je za: mlade, studente, organizacije, institucije

Evropska komisija je objavila novi Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata za 2024. godinu u kojem su detaljno opisane sve vrste projekata i rokovi za sve pojedinačne komponente programa.

Kao i u okviru prethodnih Poziva, ustanove i organizacije iz Republike Srbije imaju mogućnost da punopravno učestvuju u svim delovima Erazmus+ programa, kao koordinatori projekata ili kao partneri.

Više detalja o pravilima i mogućnostima za učešće možete pronaći u Erazmus+ Programskom vodiču za 2024. godinu.

Pregled svih vrsta projekata u kojima Srbija može da učestvuje, kao i rokova u okviru ovog Konkursa, možete pogledati na našoj stranici Kalendar rokova.

Fondacija Tempus pruža kontinuiranu podršku svima koji su zainteresovani za podnošenje projekata u okviru Erazmus+ programa, pa tako svake godine organizuje besplatne informativne dane i radionice za pisanje Erazmus+ projekata. Za informativne dane se već možete prijaviti putem registracionog formulara, dok ćemo tačne termine i registracione formulare za radionice objaviti uskoro.

Pored toga, Fondacija pruža podršku i putem konsultacija za razvoj projektnih ideja svima koji žele da podnesu prijave za projekte u okviru Opšteg poziva za 2024. godinu. Zainteresovani mogu da posete Informativni centar Fondacije Tempus, Terazije 39 ( I sprat ),  svakog radnog dana od 9 do 17 časova bez prethodne najave ili našu kancelariju u ulici Žabljačka 12, uz prethodno zakazivanje.

Podeli sa drugima